onsdag 2 november 2011

Vet någon någonting om det härpromenadbandet, mer än att det är ett kanonpris på den just nu och att man säkert kan fälla ihop den och lägga den under sängen?

Om ni sitter inne med någon som helst information om promenadbandet, så får ni gärna skriva om det här. Jag är nyfiken på kvalitén och funktionerna på den, då bandet skulle göra sig utmärkt nere i mitt tilltänkta gym i källaren.

Givetvis så kommer jag själv åka och göra en egen undersökning och bedömning, men det kan ju vara roligt att få en uppfattning om promenadbandet, av någon som har använt den.

Jag har egentligen inte tänkt att skaffa mig något löp eller promenadband, då jag har tillgång till ett löpband på jobbet och promenader kan man ju utöva utomhus i skogen på hemmaplan.

Men jag tänker på den kommande vintern och att vi faktiskt har utrymme för ett sådant, plus att man kan hänga tvätten på den och en massa andra fördelar som jag inte kan räkna upp just nu.Bild: Rusta


4 Kommentarer:

Snickaregården sa...

Har ingen erfarenhet av detta löpband. Men vet att många har dem.

Hoppas du får en fin dag :)
Kram Maria

popetotrora sa...

Ja, jag vet tyvärr absolut nada om det. Men du hade ju ett gäng fördelar upprade där, så jag säger: slå till! :-)

creando sa...

Hänga tvätten på är kanon! Jag har inte en sån, men en crosstrainer. Den är mycket bra till att just hänga tvätten på, eller halvsunkiga träningskläder som är sonens. Om den funkar att träna på? Vet jag inte....
Kramar Kicki

Fru Vallmo sa...

Bra att du frågar det här, för även vi ska ha så småningom ett lite gym/spa i källaren, och vi funderar om ett löpband eller träningscykel.
Sv:Fina Elvira, vad glad jag blev i morse, tack för dina fina ord! Kan bara ge det tillbaka!
Kram på dig!