torsdag 17 november 2011

High tech på jobbet


Någon som vet vad det här är? ;)

Har nyss använt den till att spela in mina samtal, för utvärdering på jobbet.
Nostalgi på hög nivå kan jag meddela, funderade nästan på att spela in ett blandband, när jag ändå höll på.
Ni vet en sida med lugn musik och den andra med lite mera disco.

Ha en fin torsdag med er!5 Kommentarer:

Fru Vallmo sa...

HAHAHA, självklart känner jag igen det, men undrar om barnen vet vad det är, tror jag ska fråga dem om de känner en walkman. ;)
Önskar dig en lugn fin dag!
Kram

creando sa...

*skratt* blandbanden....det är nostalgi kan man lugnt säga. Jag har någon t-shirt till lillebror här med mönster av blandband. Han fattar inget, men det gör inget för det gör pappan och jag:)

Men du, det är något strul med din adress. Jag har lagt till din nya (eller gamla då) adress flera gånger, men den vill inte länka dit ändå. Klickar man på dig i min högerkant så kommer man till wordpress-adressen även om jag har lagt in blogspot-adressen. Vad är detta tro?

Kramar Kicki

~ Ina ~ INAS HOUSE sa...

Det var riktiga grejer förr! :D
Ha det gott! Kramis

Åse - Interiörguiden sa...

Bandspelare, den gamla goda tiden : ) Jag skriver alla mina inlägg via Live Writer och helt plötsligt är adressen fel när man klickar på en rubrik. Blogger (eller Live Writer) använder den första meningen i texten som "rubrikkod" istället. Jag skyller på Blogger. Jag får inte heller till det med facebooklänkar och liknande, grrr. Jag använde mig av Wordpress.org förut och älskade det tills en kod letade sig in och som spred sig till alla datorer här hemma och infekterade bloggen så totalt att den inte gick att rädda (inte med mina och mina bekantas kunskaper i alla fall), så jag är lite rädd för Wordpress. Men jag misstänker att jag kommer flytta dit förr eller senare ändå.

creando sa...

TACK för din gulliga hälsning. Sådana som du gör att jag vågar visa lite av det jag gör.... Tack igen fina du! Kramar Kicki