tisdag 19 juli 2011

FAB Keramik


har keramik som är "to die for" och drivs av Frida Anthin Broberg. Hon har också en blogg som heter Fabulös Inspiration, där man kan inspireras av hennes kreativitet och fina bilder.

  


  
Bilder: FAB Keramik


Frida är en kvinna som jag gillar skarpt, för har man den goda smaken att göra fat på fot, ser till att faten har lika färger som mitt favoritgodis Bilar och sedan döper den keramikserien till Ahlgren,  ja då har man vunnit mitt hjärta iallafall.Håll utkik efter Fridas bok Fabulös Keramik som kommer ut i höst, där kommer tips, idéer och massor av inspirerande bilder från hennes verksamhet att visas. Gå in på hennes blogg och få en liten förhandstitt på bilderna som kommer att vara med i boken. Jag ska definitivt köpa ett ex.
 

Fabulös keramik
 

5 Kommentarer:

Blogg by Maliin Stoor sa...

ojoj!

Vika fina saker!!


Maliin

Hildas hem - Sofia sa...

Så roligt att du skriver om Frida! Ja, hennes alster är fantastisk - precis som hon :)

Jag önskar dig en fin dag!
Kram Sofia

Anja Håkanson sa...

Hej!
Fin blogg du har! :) Jag undrar om du kan göra mig en pytteliten tjänst genom att gilla min bild här: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2053971241361&set=o.119864081372236&type=1&theater. (Du måste gilla sidan också). Vore supersnällt, så jag kan ha en chans att vinna tävlingen! :) Alla som gillar får en länkning inför mina 200 unika läsare per dag, bara att lämna en kommentar i min blogg isåfall! :) Vore iallafall jättesnällt! Tack på förhand, och förlåt om du inte gillar sånt här! Kram Anja.

saralovisa sa...

Porslinet med blå rosor var helt ljuvligt!

"Sometimes I surprise myself by being pretty damn fantastic - men oftast känner jag mig som en kvinnlig variant av Papphammar"

-Haha tack för att du gjorde min dag. Jag satte nästan kaffet i halsen när jag läste det, så spot on! ;)

FaB Keramik sa...

Ujuj!
Tusen tack för så fina ord!!
Jag hade dessutom inte en aning om att boken fanns på nätet redan! Tack för det! Jippi! Om du mailar din adress ska jag skicka dig ett ex så fort jag har en låda!
Kram Frida