onsdag 1 juni 2011

1 juni och sommaren är officiellt igång


Och då blir ju jag lite nyfiken på hur era sommarplaner ser ut?

Bild: Elvira Spekulerar

För oss blir det två veckor på Gotland i Augusti, annars så är det bara dagsutflykter med sol och bad som kommer att varvas med jobb och slappdagar hemma, ett par studenter kommer vi att riva av också.

Nu väntar några dagars ledighet, vilket är mycket efterlängtat efter ett intensiv vår.

Jag börjar ledigheten med att gå på personalfest ikväll, min första på den här arbetsplatsen och jag ser fram emot många nya bekantskaper då företaget är stort.

Ha det bäst!7 Kommentarer:

Helena sa...

Hoppas att du får skitkul på festen.
Angående semester så har jag tagit ledigt i juli, varav två veckor spenderas i Finland. Resten av tiden tar vi dagen som den kommer, badar om det är fint, läser ocm det är regn osv.
Ha en härlig "Kristi Flygare".
Kramis H

isa sa...

Åh va härligt det låter med gotland. Våra planer är just att inte ha några planer i år. Ella börjar på dagis i september så detta blir våran sista sommar innan verkligheten väller över oss. Så vi kämpar på med uteplatsen nu i någon vecka till sen blir det inte mycket fixande och donande.Utan bara sol och bad hemma. Utlandsresa till vintern blir det sedan i stället :)

Fru Vallmo sa...

Alltid kul med personalfest! Jag längtar verkligen efter sommar, sol och bad. Ha en fin kväll och en fin ledighet! Kram på dig! Ute

Fröken Fräken sa...

Party on!!
Jag ska njuta, resa en sväng till Stockholm och sedan pyssla så mycket som det bara går! Ingen högoddsare direkt när det gäller mig ;-D

Miss M sa...

Vi har inga direkta planer för sommaren, då Elsa är för liten ännu! Men grillning, bad, småutflykter; liksom ta dagen som den kommer blir det allt i sommar iaf =)

BAMSEKRAM!

Klokegård - Designa ditt Liv! sa...

Vi ska ut lite med storbussen i ett par omgångar, först en längre tur med barnen och sedan en långhelg med vänner. Sedan blir det ligga hemma och slappa.


Ha en riktigt skön helg!

Hildas hem - Sofia sa...

Ja, tänk att sommaren äntligen är här. Jag hoppas att den blir lång och varm med massor av lata och härliga dagar.
Vi har inga storslagna planer utan kommer att åka på småutflykter och sedan vara hemma och njuta.

Jag önskar dig en härlig helg!
Kram Sofia