tisdag 12 april 2011

Tisdagstema 15 - Påskpyssel

Veckans tema i Fabriken är påskpyssel, vilket inte är min starka sida, som ni kan se på den här bilden. Jag slängde nämligen fram kycklingen i hasten och tog ett kort, för att kunna lägga ut här och ja, ni ser ju hur det blev, suddigt.
Bild: Elvira Spekulerar

Jag önskar ju att jag var den pyssliga typen som kunde få till såna här fina kreationer. Men nu är jag

Bild: Okänd

inte det och vet ni vad? Jag känner att jag är en rätt ok person ändå. Med eller utan pysselgener.

Jag njuter desto mer av att få kika runt bland alla kreativa människor som finns i bloggosfären. Då suckar jag hänfört av alla fina bilder.

Hur pysslig är du? Kör du hela kitet vid Påsk eller är du som jag, hastar fram någon kyckling här och där, för att sedan ge sig hän påskgodiset istället?
7 Kommentarer:

Helena sa...

Jag plockar fram lite påskpynt i sista stund, men är jäkligt noga med påskägg till mina barn.
Jag sitter också och blir så inspirerad av alla duktiga människor ute i bloggvärlden och njuter av deras kreativitet, men själv stod jag inte så långt fram i kön när den ådran delades ut ;-)
Nej vi håller oss till godiset va!?
Kram kram Helena

Snickaregården sa...

Mitt påskpyssel består av vårblommor :))

Kram Maria

MARÄNG FORM sa...

Jag har inte ens hunnit lägga upp nåt påskpyssel i min blogg än... får försöka hinna det ikväll! :-)

Ha en fin dag!
Elina

Carina sa...

Det bästa med påsken är att det inte finns så mycket "måsten". Man får liksom göra som man vill...här hemma flyttar en och annan kyckling in men inte så mycket mera!
Ha en fortsatt bra tisdag.
Kramen.

Petronella sa...

Haha, ja då är jag nog mer som du.. Fast inte ens någon liten kyckling hastas fram. Det närmsta jag kan komma på i påskpyntsväg hemma hos mig är en bukett överblommade tulpaner.. Lite påskigt, ändå;) Ha det fint! //Petronella

popetotrora sa...

Tro det eller ej, men jag är ingen höjdare på påskpynt heller. Tycker liksom det är lite svårt och inte så kul, om jag ska vara ärlig.
Men visst önskar man att man kunde måla vackra ägg som på bilden du visar! :-)

Fru Vallmo sa...

Jag är väl den långtråkiga blandningen ;) Ibland får jag en idé (se mitt inlägg idag) oftas misslyckas jag och jag suckar också när jag ser vad alla andra kan skapa. Är lite trög med att sätta upp fjäder och krans och allt det man kanske ska/kan göra. schwupps och påsk är över och godispåsen tomt ;)
Kram på dig
PS: Tycker att man måste inte ha pysselgener utan att ha smak och sinnet för det fina. Och det visar du så fint varje gång i den här bloggen!Tack för det!