tisdag 29 mars 2011

Tisdagstema 13 - Min blogghörna


är i köket, det är där jag hamnar allt som oftast med datorn och skriver. Det är ju i köket allting händer på något vis.

Jag har ju ett rum med skrivbord här hemma, där jag skulle kunna sitta, det ska bara göras i ordning så att det blir användarvänligt och organiserat därinne. Men jag misstänker att jag ändå kommer att hamna i köket med datorn, eller i soffan. Det är väl det som är grejen med bärbar dator förstås.

Såhär ser det ut där jag sitter, minus den juliga duken förstås. Jag hade inte tid att uppdatera bilden, som jag använt när jag skrivit om den här blogghörnan tidigare


Bilder: Elvira Spekulerar


Det här är mitt bidrag till Fabriken den här veckan. Hur ser din blogghörna ut?


6 Kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Det blir så verkligt på ngt sätt när man får se vart folk sitter och skriver :)

Att vara någons fru sa...

Det blir så verkligt på ngt sätt när man får se vart folk sitter och skriver :)

Miss M sa...

Har också haft min blogghörna vid köksbordet hela hösten, då Foglossningen satt stopp för att vara vid den stationära på ovanvåningen! Men nu är jag tillbaka i vår lilla nyrenoverade kontorshörna däruppe som blev en kombo med ungarnas vardagsrum and I like it a lot =)

KRAM

popetotrora sa...

Ja, jag sitter mest i soffan. Men ibland i köket, om det är där resten av familjen är. Och ibland när min karl ligger i sängen och läser och jag blir sällskapssjuk så tar jag med mig datorn till sängen istället. Oh, vad glad jag är att jag har en bärbar dator, och med andra ord en portabel blogghörna. :-)

Fru Vallmo sa...

Jag sitter också mest vid köksbordet (just nu med en blåvitt-prickig duk på:) ) Kanske till skillnaden till dig, har jag även ordboken i närheten av datorn.
Kram! Ha det bäst! Ute

Fröken Fräken sa...

Min blogghörna är i soffan - trots att det nog inte är särskilt bra för min rygg.. men mysigt!