onsdag 5 januari 2011

Min blogghörna

är i köket, det är där hamnar jag allt som oftast med datorn och skriver. Det är liksom i köket allting händer på något vis.

Jag har ju ett rum med skrivbord här hemma, där jag kan sitta, det ska visserligen göras i ordning därinne så att det blir ännu mera användarvänligt och organiserat. Men jag misstänker att jag ändå kommer att hamna i köket med datorn, eller i soffan. Det är väl det som är grejen med bärbar dator förstås.

Var brukar du sitta och blogga och surfa oftast? Jag utmanar dig att visa bilder på din blogghörna, skriv en kommentar här hos mig och länka till din blogg om du visar bilder. Länka gärna tillbaka till mig ifrån din blogg sen, så att fler kan ta del av utmaningen.

Såhär ser det ut där jag sitter


Bilder: Elvira Spekulerar

5 Kommentarer:

~ Ina ~ sa...

Sedan jag började använda laptop så sitter jag aldrig på "kontoret" nåmer. I det rummet står en stationär dator och den skulle behöva skrotas. Så nu sitter jag oftast i kökssoffan i matrummet och surfar. :)

Önskar dig en fin dag! Kram

Miss M sa...

Sitter också med min laptop i köket! Har ratat datorn på kontoret! Älskar mitt kök, det är här det händer, här jag får min inspiration =)

Kram till dig!

Fröken Grön sa...

Tack för besöket hos mig, - nu hittade jag ju till din fina blogg!
Bra att veta att man har en spekulant på det bruna skåpet, jag hör gärna av mig om/när det blir dags, hihi!
Ha en skön trettonhelg!
/Anna-Karin

Lantliv och Loppis sa...

Hej! tack för din kommentar och besök! Det är kul att få lite ansikten på besökare =). Mysig blogg och blogghörna du har! Som du säger; perfekt att slå sig ner och blogga "mitt i smeten" där allt händer! Kakburken du visar tidigare är en av mina favoriter här hemma åxå. Vackra och praktiska! =)
Ha en fortsatt fin dag!
Hälsningar Jennica

Edith och Jag sa...

Kul utmaning! Den hänger jag på. Jag använder också en bärbar dator och hamnar på olika ställen i huset med den men vill du se var jag sitter idag så kika här:

http://edithochjag.blogspot.com/2011/01/min-blogghorna.html

Kram Maria