fredag 25 februari 2011

Tröttlycklig

Är det ett ord förresten? För mig är det ett ord som gäller nu i alla fall, jag har fortfarande det en lyckokänsla i kroppen över det här jobbet som jag fick och är helt slut efter en intensiv vecka, men slut på ett positivt sätt, ni förstår nog hur jag menar.

I alla fall så är det mycket introduktion och utbildningar som kommer att gälla den första tiden, det är mycket system och sånt som ska läras in, ena stunden funderar man på vad man gör där, för att i nästa känna att jaja det här kommer jag att klara galant.

Arbetskamraterna känns jättebra, bara efter några dagar, det är ju mest manliga yngre kollegor, ni vet såna där tekniska typer som rabblar termer som är rena grekiskan just nu, sen finns det några kvinnliga kollegor som är lite mer som mig som har familj och barn.

Men jag vinner såklart i antal barn, med mitt gäng på fyra stycken hemma .. Hoppas ingen har förutfattade meningar om att jag är som en klassisk fyrbarnsmorsa, som är lite sjavig och kommer i "mammahår" och foppatofflor till jobbet, eller vad säger du Emma? Hehe...

Jag tror nog att när de har släppt in mig i sitt revir, så kommer de att förstå att jag kan slänga käft lika som dem, killarna mest alltså, jag har lätt för att haka på deras jargong av någon anledning, kanske för att det är mer raka rör där.

Nu ska jag fira min vecka i lugn och ro med fredagsmys och den obligatoriska tacosen. Har bestämt att fira ordentligt sen när jag har anställningskontraktet i handen på riktigt.

Ha en fortsatt trevlig fredag!!

Bild: Gamla bonader

4 Kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Ha ha ha jag tror att du kan vara lugn, svåra lenas fördomar når i te så långt :) hoppas det är bra kvinnor du hamnat med. Annars; mingla med pojkarna. IT-tekniker har den sjukaste humorn.

Elena sa...

Vilken fin blogg!

Elena sa...

Vilken fin blogg!

Elena sa...

Vilken fin blogg!