måndag 6 december 2010

Min blogg fyller 1 månad

idag, det är väl inget märkvärdigt med det, tänker ni kanske. Men för mig som bara skulle testa det här med bloggandet är det roligt och det känns som att jag kommer att fortsätta med det.

Jag började alltså för en månad sen, av ren nyfikenhet och för att ha någonting att pyssla med vid sidan av mitt arbetssökande. Har inte hittat min nisch riktigt än, utan skriver om lite av varje, det är väl så det funkar antar jag.

Lite nyfiken är jag på vem du är som läser min blogg, är du en som kikar in någorlunda regelbundet eller är du bara en förbipasserande? Det finns ju en uppsjö av bloggar så att hitta sin grupp av läsare är ju lite utmanande och spännande.

Det skulle vara roligt att veta lite om dig. Om du bloggar, när började du med det och varför? Vad tycker du är roligast med bloggandet och vilken blogg läser och inspireras du av?

5 Kommentarer:

isa sa...

Jag är återkommande besöker på din blogg.
Gilalr att börja följa nya bloggar ifrån början. Din blogg är fin och jag gillar att du inte har fastnat för en sak.
vem är då jag??
jag är ganska ny i blogg värden jag med.
har inte bloggat så jätte länge men fick chansen att gästblogga en syund och startade efter några veckor min egen blogg där efter. Jag har själv alltid gillat bloggar en inte vågat blogga själv tack vare min dysselexi.
men nu har jag insett att den är en del av mig i stället.
Jag älskar att kunna insperera mina läsare. Att visa att det går att budgett fixa i sitt hem utan att det syns kvalitets mässigt.
Jag tycker att du skall fortsätta blogga på samma sätt som innan. Tills du hittar din stil. Om man nu någonsin gör det. För jag ändrar mig jämt ;)
Lycka till i framtiden!!! Mvh isabella

Elvira sa...

Tack snälla Isabella för dina fina ord om min blogg. Roligt att få ta del av hur du började blogga, din blogg är faktiskt en av de som jag följer och inspireras av, jag är mycket imponerad av den kan jag säga.

Stor kram

Elvira

Emma Johansson sa...

Är du intresserad utav att vinna en väggtext?
Gå in under headern där det står tävlingar och se om det är något för dig :)

Fin blogg du har!
Kram

Anonym sa...

Jag är en återkommande läsare som smyger mig fram utan att säga så mycket.

Jag har bloggat i fem år och inne på min tredje blogg :P beslutsångest har fått mig att byta blogg flera gånger.

Här hittar du mig: http://deleines.wordpress.com

Jag läser mest humor och pyssel bloggar som överhängande skrivs av mammor eller blivande mammor. Jag drogs in i bloggträsket av min vän Milla (finns länk till hennes blogg från min) Hon och jag är nu kvitt då jag nyligt drog in henne i facebook träsket ;)

Elvira sa...

Tack Emma, jag kikade in hos dig, men jag hoppar över tävlingen denna gången.

Deleines, 5 års bloggande, det är imponerande tycker jag.. Jag ser fram emot när jag kan skryta med det :) .. Välkommen till mig, hoppas att trivs.. Ska kika in till dig nu..

Kram Elvira