fredag 3 december 2010

Dag 24 - I julklapp vill jag få

Kära Jultomten, eftersom jag inte kan bestämma mig för vilken av nedanstående telefoner jag ska köpa, så får du gärna överraska mig med någon av dem i julklappssäcken, jag kommer att bli glad oavsett vilken. Om jag mot förmodan inte skulle få någon telefon och måste köpa en själv, så kanske du Tomten eller någon annan vänlig själ kan ge mig tips om vilken av telefonerna som är bäst, jag vill kunna lyssna på musik (Spotify), radio, surfa, blogga och ta kort med telefonen.
 
HTC desire hd review
HTC Desire HD

the-definitive-samsung-galaxy-s-review
Samsung Galaxy S

Apple iphone 4 review
iPhone4

(Annars så är jag nöjd bara om barnen får en fin julafton, med många paket.)4 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag är iphone fixerade så jag känner inte att jag ska uttala mig då jag har hört ryktas att HTC OCKSÅ är bra telefoner!!! Men det där med HTC är säkert bara ett osant ryckte, måste vara ifånen som är bäst ;)

Snubblade in på din blogg och kan ärligt erkänna att jag inte alls läst hela :P Hur stor familj har du? Loppis is tha shit, jag älskar loppisar och de flesta av mina favoriter i hemmet har kommit från sådana!!! Dock brukar sakerna som följer med hem få ett helt annat användningsområde när de väl kommer innanför dörren :P Bullburken förvarar mussli(hur det nu stavas), kakburken hundmat, gardinerna barnkläder, dukar kan bli väskor och liknande!!!

Anna sa...

Iphone is the shit. Det går nog inte att jämföra tror jag. Och känslan att ha den lär vara högre än de andra telefonerna. Kanske. Hihi, jag är väldigt nöjd med min i alla fall.

Elvira sa...

Deleines, välkommen in till mig, jag har fyra barn som är i skolåldern allihopa. Ja iPhonen är jag lite sugen på, får nog åka och känna och klämma lite på allihopa innan tomten kommer ;) .. Kul att du också gillar loppis och även hittar andra användnigsområden för prylarna, lite samma princip som hemma här. Ha det bra //Elvira

Anna, ja det lutar kanske åt iPhonen ändå, den har ju tveklöst snyggaste designen..

Maria sa...

iPhone! Absolut iPhone!
Jag har är otroligt nöjd med min. Maken och tonårsdottern har iPhone4 och jag har 3:an. Vi är frälsta allihop.

Lycka till!

Kram