tisdag 23 november 2010

Gysinge Centrum för Byggnadsvård

Bild:
Gysinge Centrum för Byggnadsvård
Har bland annat den här otroligt fina fotogenlampan som jag nog ska åka och införskaffa inom kort. Jag har nämligen ett presentkort att utnyttja i den underbara butiken, dit man kan åka för att insupa atmosfären från svunna tider och få bra tips och råd angående renoveringar av gamla hus.

Gysinge Centrum för Byggnadsvård har även en filial på Storgatan 31 i Stockholm som är värd att besöka, det går att beställa via deras Webbutik också, om man inte har möjlighet att besöka deras butiker.

Jag ska nog köpa delar till 1700-tals rullgardinerna också, så kanske jag kommer igång med att göra dem någon gång framöver.

Bild:
Gysinge Centrum för Byggnadsvård
Hittade en jättebra beskrivning på hur man gör rullgardinerna hos Mitt Egnahem, om man inte har handboken ifrån Gysinge förstås, för där finns det också en bruksanvisning.4 Kommentarer:

Daniel sa...

Fin! Påminner om mormors hem vetja!!

Anna sa...

Besöker du gysingebutiken kanske du kan beskåda mig i all prakt :p

Fröken Fräken sa...

Har besökt butiken i Stockholm, många fina grejer där! Fast man ska inte gå dit när det är sommar, stekande sol och +30... som det var då jag var där. :-D

Elvira sa...

Daniel, javisst är den fin..

Anna, ja just det du jobbar ju där, jag får komma in och kika på dig då om jag har vägarna förbi :)

Fröken Fräken, nej det lät inte som den ultimata shoppingturen med den värmen. Men som sagt, de har mycket fina grejor och man blir otroligt inspirerad, särskilt i butiken i Gysinge där de har utställningslokaler som man kan gå och drömma sig bort i.