onsdag 10 november 2010

Dag 01 - Presentation av mig själv

Jag är kvinna, mamma, hustru, dotter, syster, väninna och förhoppningsvis också arbetskamrat inom en snar framtid igen. Jag har nyligen blivit fritidsforskare eftersom det blev nerdragningar på min tidigare arbetsplats.

Jag har en positiv inställning till livet men med ett stråk av allvarsamhet emellanåt.. då jag kan vara en riktig grubblare också. Humorn är mitt sätt att ta itu med vardagen i stort och i smått. Att roa mig själv och min omgivning med fyndiga kommentarer är mitt signum, då jag tycker om att få människor omkring mig att må bra..

Min familj är mitt allt och mitt hem är min borg, det är där jag kryper undan när jag behöver tanka ny energi.

Är nu i en process där jag försöker hitta mig själv och vad jag vill med min framtid, jag har nämligen tappat bort mig någonstans på vägen, då jag har haft fullt upp med att vara mamma, levnadskamrat, arbetat och bara flutit med i strömmen..

Intresset för hem och inredning är stort och Feng shui känns som ett spännande inslag som jag vill få in i mitt boende.. Jag rensar ut och möblerar om med jämna mellanrum för att förhoppningsvis hitta rätt till slut.. Hemmet är i en ständig process där jag blandar loppisfynd med nya ting.

Jag är ingen pysselmänniska, utan är den där mamman som sitter med fastklistrade fingrar i sitt desperata försök att delta i barnens påsk, jul och andra pysselaktiviteter på skolan.

Försöker hela tiden att sluta jämföra mig med andra som jag fått för mig har det perfekta livet. Mitt egna liv är ju faktiskt inte så tokigt det heller. Det finns ju bara en av mig och det är ju ganska coolt..

3 Kommentarer:

Jenny sa...

Vilken bra presentation! Kul att få läsa om dig! Kram

Cornelia sa...

Välkommen till bloggvärlden OCH till jobbsökar världen, den e mindre kul dock. Men bloggvärlden e desto roligare :)

Elvira sa...

Tack Jenny och Cornelia, ja bloggvärlden är verkligen något man kan fastna i, så mycket att läsa och inspireras av.