måndag 5 september 2011

Något som saknas i vårt hus


Kaminen i vardagsrummet kommer från Baloo art & antik i Kinna och ­sattes in vid den stora renoveringen.
Bild: Sköna Hem


Är definitivt en kamin, kakelugn eller en öppen spis. De hade inte alls hade en tanke på att det skulle flytta in en värmetörstande jänta på 2000-talet, nej tok heller, utan alla kakelugnar och vedspisar skulle minsann rivas ut när elementen gjorde sitt inträde, modernt skulle det vara minsann, buääähhh..

Jaja, det är väl ett i-landsproblem om något misstänker jag, för värme har jag ju ändå. Men drömma kan man väl få göra i alla fall?

Jag kom på att, nu när jag förnyar lite i bloggens utseende så kanske ni tycker att jag håller på och pillar för mycket och att ni vill ha det efter gammalt, vad vet jag.

Men jag tycker ju också att det är roligt att förnya lite, förhoppningsvis till det bättre. Så nu får jag alltså sluta kasta sten i glashus.

Trevlig måndag på er!


6 Kommentarer:

Fru Vallmo sa...

Hej,
jag tycker om förändringar, så det blir kul att se vad du hittar på. Jag själv har oxå tänkt göra en förändring, men vet än ej riktig hur/vad.
Lyssnade på Jenny Wilson, har aldrig förrut talas om henne. Tack för tipset!
Ha en fin måndag! Ute

Snickaregården sa...

Det finns inte i mitt hus som är så modernt så det har inte en skorsten... men vad jag VILL HA en

Kram Maria

Tove - Formfront sa...

Ja vad är mer irriterande än att se spår (eller bilder) från en gammal vacker kakelugn men som nu är borta och fått ge plats för plastmassa, pärlspont och 70-talselement... Men visst är det då bra att kunna drömma efter en :)

Miss M sa...

Klart man kan lära gamla hundar att sitta ;)

Kamin är så snyggt! Älskar vår öppna spis, den ger sån värme och sånt mys till hösten!

KRAM

Lingonberrie sa...

Det är så härligt att kunna elda öppen spis..men lite jobb med ved och sånt. Fast det är det värt. Jag gillar bloggförändringar! Funderar på att göra en ny för varje årstid?
kramar och ha en fin dag!

en matsked grejer sa...

Prova måste man :)
Ruskigt snygg bild du hittat! Skulle också vilja kunna förvara veden så där... fast kakelugnen har jag redan tack var en envis man!
Ha en fin vecka!
/Cecilia