torsdag 8 september 2011

Någon mer som går igång på det här?Bild: Livet Hemma

Jag gör det i alla fall och känner ett akut behov av att rensa i röran och köpa hem nytt material till vårt så kallade kontor hemma, där det ser ut som att en tornado farit fram just nu. Det skulle behövas röjas upp i resten av huset också för den delen. Men jag får börja med ett rum i taget känner jag, om jag inte ska ta död på mig själv.

Så till helgen får det bli till att rensa i röran för att få lugn och ro i själen.

Jag läser "Rensa i röran med Feng Shui" av Karen Kingston nu igen och känner att det kliar i kroppen av att komma igång att rensa hemma hos oss.

Rensa i röran
Bild: Adlibris


Den boken kan jag verkligen rekommendera, jag har visst gjort det tidigare också kom jag på, nämligen här. Det är en bok som är värd att återkomma till då och då, när du känner att du har kört fast, i både livet och hemmet. Det hör liksom ihop det där, har du rörigt runt omkring dig, så är det nog ganska rörigt i ditt inre också.

Feng shui för själen
Bild: Adlibris

Det kan du även läsa om i "Feng shui för själen" som också är en bok som jag tar fram och bläddrar i ibland.

Nog om detta, nu var det kontoret hemma som det skulle bringas ordning och reda i, så en tur till IKEA för lite uppdatering av kontors och förvaringsmaterial kommer att göra susen.


Ha en fin torsdag med er!6 Kommentarer:

Elin sa...

Fin blogg :)

Fru Vallmo sa...

japp, det gör jag, har nu äntligen fixat en blogghörna och rensat och ordnat enligt feng shui. Men när jag satt mitt i allt röran, tänkte jag verkligen flyr därifrån, men nu känns det bara bra.
ha en fin torsdag du med! kram

Hildas hem - Sofia sa...

Japp, här är en till som går igång på det där. Ordning och reda är underbart. Tyvärr finns det MYCKET röra här hemma och rensa i också. Jag drömmer om en massa tid att få ta tag i det där. Det är ju så härligt :)


Jag önskar dig en härlig dag!
Kram Sofia

Helena sa...

Oj är du också inne på Feng Shui-spåret.
Ibland kan jag komma hem från jobbet och bara måste få kasta något för att jag känner att mina saker tynger mig, men eftersom jag har svårt att kasta hela saker blir det en liten krock i min hjärna. Då är det bra att sälja på Blocket eller ge bort grejer.
Jag är inne på att ta hand om min städskrubb någon dag, och strukturera upp den. Där har vi städgrejer, medicinskåp, skruvar och "fan o hans moster". Det skulle kännas som om jag bantat flera kilo bara av att få ordning i det skåpet! :-)
Så visst går jag igång på ditt tänk.
Angående mitt rännande på olika tillställningar blir det lätt så när man jobbar inom nöjesbranschen. Vi får chansen att gå på massa generalrep osv, fram för allt på hösten. H&M- och MakeUpStore-eventen vann jag biljetter till. Ibland har jag möjlighet att gå på show med mat till väldigt förmånligt pris, och jag & L hänger med på allt, hihi.
Ha en fortsatt fin dag tjejen!
Kramis Helena

Christel sa...

Haha. Jag går igång på allt som ens andas tillstymmelsen av ordning och reda. ;)

en matsked grejer sa...

Jodå, jag går igång alldeles på det jag med :) Det och boxar och sen är jag helt ÖVERTYGAD i affären att nu ska det bli ordning på allt. Tänk att jag fortfarande går på det!

Tack för omtanken här om dagen...

Ha det fint!
Kram Cecilia