fredag 1 juli 2011

Ingen sommar utan vita Converse

tänkte jag och gick och köpte mig ett par igår

Bild: Elvira Spekulerar

och gläds åt att mina blåa Converse fått fint sällskap i hallen.

Visst är det väl så, att man ska ha minst ett par i varje färg av såna skor?5 Kommentarer:

Helena sa...

Japp de finns i massor med färger och vi är tre tjejer, så du kan tro att det står skor i hallen. Till och med Lasse investerade i ett par (låga) när vi var i Miami i höstas. Sen har jag och tjejerna liknande skor, "wannabeConverse" som E & T kallar dem, i massor också. Herregud vad vi har skor, kommer knappt varken in eller ut! Hihi.
Idag jobbar jag sista dagen och sen har jag SEMESTER, så himla gött!
Sköt om dig finis!
Kram H

Stina sa...

Tipsar om min blogg! Handlar om foto, mode, inredning, design och framför allt min kamp mot vikten! Har hittills gått ner närmare 12 kg helt på egen hand! Och 10 till ska ner under sommaren. Lagt upp ett motions och träningsschema nu som jag ska följa och hoppas på finfina resultat!! Följ mig gärna via bloglovin för att inte missa nån uppdatering i mitt nu lite smalare liv! <3 xoxo // Stina

Miss M sa...

Klart man ska! Men måste tillägga att de vita är mina favoriter också =)
KRAM

Camilla sa...

Haha... va roligt! Tog ett foto innan idag på mina o barnens converse när vi stod tillsammans.. fyndade i massor när jag var i NY :)

Camilla sa...

Hihi.. ja, det var shoppingtime i USA. Så mycket billigare! Köpte även ett par UGGS, för inga pengar alls om man jämför med Sverige :) Nästan så man längtar lite till vintern så jag kan ha dem på mig :)