fredag 29 juli 2011

Huvudet på spiken


Kräftan: Hetlevrad & lojal
Kräftan styrs av den emotionella och intuitiva Månen. Det gör att hon blir väldigt empatisk mot sina vänner. För Kräftan är familjen navet som världen snurrar kring. Hon är villig att offra allt för att familjen ska fungera, och många gånger glömmer hon bort att ta hand om sig själv. Som person är Kräftan ganska hetlevrad, omtänksam och charmig. Hon är lojal både mot sina vänner och mot sin familj. Som vattentecken är Kräftan anpassningsbar och acklimatiserar sig till de flesta situationer hon hamnar i.Sitter och läser månadens astro i Elle och när jag läste ovanstående så kände jag att ja, det här täcker in allt hur jag är som person.

Rätt häftigt faktiskt.

Jag är ju en sucker för Astrologi och horoskop och sånt, vissa delar tar jag med en nypa salt, såsom dagens horoskop i morgontidningen. Men andra delar, som hur man framställs som personlighet, tycker jag inte kan förklaras bort.

Det ser jag bara på alla oss i familjen, hur olika individer vi är och hur bra vi stämmer in i våra olika stjärntecken.

Vad tycker du? Känner du igen dig i ditt stjärntecken?

1 Kommentarer:

Snickaregården sa...

Själva stjärntecknets personligheter kan inte bortförklaras. Det ser man ju på familjens tecken. Min dotter är en typisk kräfta :)
Ha en bra dag
Kram Maria