tisdag 24 maj 2011

Vem är du?


Bild: Elvira Spekulerar
  
som läser min blogg, är du en som kikar in någorlunda regelbundet eller är du bara en förbipasserande?

Det skulle vara roligt att veta mer om dig, om hur du hittade till min blogg, hur länge du har läst den och vad det är som gör att du följer mig.

Jag är så nyfiken på dig, så berätta gärna mer om vem du är, ålder, var i landet du bor och vad du gör om dagarna. Om du bloggar själv så vill jag veta varför du började med det och vad som inspirerar dig i ditt bloggande. 

Skriv vad som helst, bara du stillar min nyfikenhet litegrann så blir jag jätteglad.

Du som läsare är otroligt viktig för mig, du ger mig energi och gör det roligt att blogga genom att kommentera det jag skriver.

Tack för att du förgyller mitt liv i cybervärlden!

  
PS. Om du vill veta mer om mig så fråga på, jag besvarar dina frågor mer än gärna.

10 Kommentarer:

Hildas hem - Sofia sa...

Ja, du vet ju vem jag är. Men jag tänkte ändå bara säga att jag ju följer din blogg :)

Jag tycker att det är väldigt bra att du finns på FB för det är oftast där jag ser att du uppdaterat.

Ha en härlig dag!
Kram Sofia

Anonym sa...

Jag heter Annica, är 20 år.. Jag bor i Huskvarna och läser på dagarna till undersköterska. Har en blogg jag skriver i rätt så ofta - http://annicaimitten.blogspot.com - där jag skriver om allt möjligt. Har skrivit blogg sedan 2007, om jag minns rätt. :p

Anonym sa...

Ah, glömde en sak - jag följer din blogg på bloglovin, så jag är en rätt så ofta besökare på bloggen.

Sandra (fd. Åppå källbackan) sa...

Jag har egentligen ingen som helst aning vem du är, så jag skulle gärna läsa lite mer om dig :) Och jag har ju redan avslöjat att jag följer dig slaviskt för ditt sätt att skriva! ;)
KRAM!

Helena sa...

Hejsan! Ja du vet säkert en massa om mig redan men jag är ju en barnslig 46-åring som bor i lägenhet i Solna. Har två döttrar (Emma 18 & Tessan 15) med Lasse och honom har jag varit ihop med i 22 år. Har inga planer på att byta ut honom heller, hihi. Så himla skönt med någon som känner en utan och innan.
Jag började blogga på order av Tessan som startade min blogg för två år sen. Det är även hon som gjort min header, för jag har ingen aning om hur man gör sånt. När hon skulle göra den sa jag att hon fick välja någon av "dessa" bilder, så att hon inte skulle ta någon där jag såg ännu mer ut som ett miffo. När hon stolt visade mig min nya header sa hon, visst blev den bra mamma!?
Det enda jag kom på att säga var:men du har ju med ALLA bilderna!!! Jag kommer ju att uppfattas som värsta egot nu.
-Nej mamma, så gör alla riktiga bloggare!
Så därför dras jag med så många bilder på mig själv i headern och ni får stå ut med det.
Fråga gärna om du undrar mer, för jag är som en öppen bok och det inte folk vet om mig vet nog inte jag heller. :-)
Jag missar aldrig något av dina inlägg eftersom jag har bloglovin och din blogg fastnade jag för av en slump när jag var inne på någon annans. Kommer ej ihåg vems.
Men jag är så glad att du är kvar här lite med oss "Elvira" och förhöjer vår tillvaro.
Kramis Helena

Fru Vallmo sa...

Hej "Elvira",
ja jag fru Vallmo heter ju tyvärr Ute med förnamn, varifrån jag kommer vet du och så vet du säkert att jag är 40år. Jag kommer inte ihåg när jag hittade hit tror genom fabriken,jag fastnade för dina förvaringstipps, (jag gjorde ju 2burkar till batterier och glödlampor), jag kollar varje dag in hos dig eftersom du hittar alltid fina eller roliga grejer på nätet (jag är så himla dålig på det)och så skriva du så fint, tycker även om dina lyckan är... meningar! Dessutom verkar du genom allt du skriver att du är en omtänksam, rar och fantasifull kvinna! Ha det fint!

~ Ina ~ Inas House sa...

Hej goding!
Du vet vem jag är och jag följer din fina blogg varje dag! :)
Kramis Ina

popetotrora sa...

Klart du ska få veta lite mer om mig (men lite har du nog snappat upp redan inne hos mig).

29 år (30 0m två månader), bor i Stockholm (Fruängen som ligger 15 min från stan med T-banan), man och en gemensam unge på 3 år plus två bonusungar på 10 och 11 år. Jobbar med marknadsföring på försäkringsbolaget If och älskar att pyssla och vara kreativ.

Jag började blogga i september förra året och vet egentligen inte varför... ville testa liksom. Och blev fast snabbt för det är ju så kul och man kommer i kontakt med så mycket härliga goa människor.

Minns inte hur jag hittade hit till dig första gången, men nu kikar jag i alla fall in i stort sett varje dag.

Kram på dig!!

Framgångsbyran sa...

Hej Elvira!
Vilken personlig blogg, en känsla av öppenhet får jag. Jag såg att du var följare på min blogg och ville givetvis ta del av vem du är.
Inger heter jag och anväder sociala media dagligen för marknadsföring. Japp, så är det. Jag säljer min kunskap och mina underkonsulters diton. Personligt varumärke kopplat till mitt företag. Jag jobbar med människors utveckling och nätverkar massor. Så relationer är på det viset viktiga för mig både privat och i företaget.
Vi ses mera!
Ha en strålande torsdag,
Inger

Milla sa...

Hej! Jag hittade in på din blogg första gången precis NU faktiskt! Via Perlan, jag blir alltid nyfiken när jag ser bloggar jag inte läst tidigare. Jag är Milla, 46 år och bloggat sen 2005. Jag har jobbat me IT-helpdesk i över 10 tidigare, fast långt innan IT hette IT och helpdesk hette då support :=) Nu jobbar jag med annat, på det stooora IT-företaget.
Jag har en man och två stora barn, den ena ska vi hälsa på i USA om två veckor. Ja, vill du veta mer är det bara att titta in hos mig :=) kram Milla