söndag 15 maj 2011

Söndagsbilden vecka 19 - Bloggpaus


Bild: Elvira spekulerar

Jag kommer eventuellt att pausa lite från bloggen, för att kunna samla kraft till allt annat runt omkring mig. Jag har inte riktigt bestämt mig än, men idag känns det så, så jag kände att jag ville förvarna om det.

Jag har inte haft så många läsare, men jag har haft de bästa!

Min inspiration till att blogga sviktar då jag inte tycker att jag berör och fångar upp några nya läsare. Jag har inte heller tiden till att kommentera hos alla som jag gjort tidigare, då den här våren minst sagt har varit intensiv.

Det kan hända att det dyker upp ett inlägg då och då, så jag hoppas att ni kikar in och tittar till den ibland. Men jag släpper taget en stund, för att minska pressen på mig själv.

Ha det gott ni rara underbara.

Kram
Fabriken har mer söndagsbilder som ni kan kika på.
6 Kommentarer:

Fru Vallmo sa...

Ta du en paus om det känns bäst för dig! Men jag ska kika in här iaf för jag tycker DU har inspirerat mig jättemycket! Att blogga ska inte utöva press på en. (känner igen känslan) Jag kikar in och väntar med spänning på nästa inlägg! (ingen press ;) )
Önskar dig en mysig (bloggfri) söndag!
Kram på dig♥ Ute

Sandra (fd. Åppå källbackan) sa...

När jag slutade inredningsblogga tog jag också bort de flesta av inredningsbloggarna från googlereader... men din var en av de få jag sparade. Jag har inte tiden till att kommentera alltid, men det är väldigt ofta jag får mig ett gott skratt när jag läser din blogg :) Jag hoppas vi ses är i bloggvärlden igen någon gång! :)

Du ska ha det jättebra och ta hand om dig!!

Kram!

Snickaregården sa...

Ibland räcker inte tiden och inspirationen till så ta du en paus om du känner för det.
Jag väntar :)
Ha det bäst
Kram Maria

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Ja man skall göra det man tycker är kul och som ger något. Så ta du en paus så förhoppningsvis så synd vi någon gång :) Ha en skön vecka nu och simma lugnt Kramar Maria

Åse - Interiörguiden sa...

Ha det så bra gumman och ta hand om dig och gör det som är viktigt för dig, jag finns kvar när du känner för att kika in igen!

Jag tror personligen att den lägre besökstrenden har haft med det vackra vädret ute...

Kram!

Fröken Fräken sa...

Trist att du känner så - även om jag verkligen vet hur det är at känna sig lite låg och oinspirerad, men det beror inte på bloggandet, utan på min situation i övrigt. Men ibland kan man inte göra annat än bara släppa taget för att kunna känna sig fri och upptäcka vad man egentligen vill..