torsdag 28 april 2011

Gotland here we come


eller ja, inte än förstås, men vi har i alla fall fått tag på en stuga vid härliga Nisseviken i sommar.

I Nisseviken har vi bott de senaste 10-12 åren när vi besökt den vackra Ön, men stugan vi har bott i tidigare år är inte för uthyrning längre och nu har vi alltså haft tur och hittat på en annan stuga i samma område.Skönt att ha något att längta till och drömma om.

Var firar du semester någonstans, har du några smultronställen du vill dela med dig?

Storsudret på Gotland är ett enda stort smultronställe för vår familj, jag har skrivit om det här tidigare.Bild lånad från Gotlandnet8 Kommentarer:

Kontakta mig sa...

Gotland, det låter underbart! Själv har jag aldrig varit på Gotland utan vi brukar åka till Asien på våra semestrar, men inte i år. I år har vi inget planerat utan försöker spara ihop till en handpening till ett lägenhetslån, tråkigt men nödvändigt. Hoppas på bra väder här hemma!

//Åse

MARÄNG FORM sa...

Härligt med semester på Gotland! Det skulle inte vara fel :-)
Själv har jag inte alls planerat sommaren än, men Gotland får det gärna bli!

Ha en fin dag!
Elina

MARÄNG FORM sa...

Härligt med semester på Gotland! Det skulle inte vara fel :-)
Själv har jag inte alls planerat sommaren än, men Gotland får det gärna bli!

Ha en fin dag!
Elina

FaB Keramik sa...

Ja Gotland är våran sommarfavorit också! Har faktiskt bott där i 5 år. Underbar ö!
Kram Frida

Hildas hem - Sofia sa...

Gotland är underbart. Har visserligen bara varit där 1 gång - men jag hann fatta tycke för ön.

Mitt smultronställe är hemma. Jag är en riktigt hemmkär typ och spenderar gärna semestern hemma och gör lite dagsutflykter eller 2-3-dagarsturer till olika ställen.

Kram Sofia

Fru Vallmo sa...

Till Gotland vill vi allihopa, Danmark blev det eftersom vi har varit väldigt spontant och har haft jättebra erfarenheter med dancenter.se som hyra ut hus
Eftersom Danmark är nästan i mitten mellan Tyskland och Sverige har vi haft där en "släktträff" som har varit jättemysigt.
Därför blev det Danmark nångong och vi har varit 2x på västkusten.
kram på dig! Ute

Miss M sa...

Åh, blir nästan lite avundsjuk här; har nämligen aldrig varit på GOtland men alltid velat komma dit! Ser verkligen urmysigt ut! Mr H har alltid velat åka på Medeltidsfestivalen där (tror det är för han vill se mig i en tidstypisk klänning som pushar brösten;)! annars är mitt smultronställe Österlen med omnejd! men i år blir det ingen inbokad semester då lillan är så liten!

Men drömma sig bort kan man jun alltid =) KRAM

Maria Björkman sa...

Ja Gotland är så underbart, att jag har valt att bo här året runt. Kan försäkra att Ön har sin tjusning även andra årstider än djupaste sommar!