torsdag 3 mars 2011

Kläder som är snyggare på skyltdockan än på migBilder: Indiska

Alltså, jag var in på Indiska igår och de hade gjort så snygga skyltningar med ovanstående klänningar, så jag tog jeansklänningen med mig till provrummet med visionen om att det var en perfekt vardagsklänning, som också kunde användas till fint. Men si där gick jag på en blåsning, big time!

Klänningen var inte jag helt enkelt, trist men sant. Jag kände mig nämligen som Julie Andrews i "Sound of Music" när jag hade den på mig, och det var ju inte riktigt min tanke. Den andra klänningen bemödade jag mig inte ens att prova, det var liksom ingen idé kände jag.

Just not me!

Nej, det får nog bli den här varianten istället, känns mer bekvämt. 

Bild: H&M
Det är bara att inse att jag inte är den där flickiga typen som har volanger och puffärmar..

Vilken klädtyp är du?


9 Kommentarer:

Fru Vallmo sa...

Jag har alltid problem med kläder och kjoler! När jag ser de på skyltdockor eller på andra tjejer tycker jag ofta:åh vad fint, så skulle jag också vilja se ut, om jag prover det sedan: usch, det ser fel och konstig ut.
Ha en bra dag! Ute
är så trött kan ej tänka/skriva hoppas du förstå

Att vara någons fru sa...

Så svårt, eller hur! Jag har olika stilar vid olika tillfällen, men det finns absolut vissa saker jag önskar att jag kunde ha :)

Snickaregården sa...

Det där med kläder tycker jag är ett kapitel för sig. Och volanger, puff och spets är inte min grej. Enkelt är nog mer min stil, som den sista bilden
Thats Me :)
Kram Maria

Miss M sa...

Faller ofta för det där; det som provdockan har och som ser så snyggt ut på henne! men det slutar alltid med att jag bölar eller asgarvar åt mig själv i provrumet =/
Är inte heller den flickiga typen, volanger, puffärmar, korta tröjor, spets är ett no no för mig! Inte bara fult, jag känner mig dessutom ultratöntig! Vissa klänningar klarar jag dock av nu för tiden, men är nog en jeanstjej at heart! Snygga toppar till et, tunikor, linne och kofta (storfavorit), det är JAG! och det är oftast det man är snyggast i! Höga klackar dock älskar jag =)

popetotrora sa...

Det där händer mig ofta också, att man ser nåt fint plagg och liksom tror att man ska bli grymt snygg i det. Sen blir det platt pannkaka i provrummet. :-)

Jag är nog mer klädtypen på den nedersta bilden. Är absolut ingen jeanstjej, utan har klänning eller kjol typ jämt. Men inte volangklänningstypen, utan mer enkla tunikor och raka klänningar.

Ha en bra dag! Kram

Kringlor och krusiduller sa...

Ja, det är inte lätt det där med kläder... Ofta ser det ju mycket snyggar ut på skyltdockan, än vad det gör på en själv ;-).

Själv är jag nog en riktig jeanstjej, tunikor gillar jag mycket. Någon enstaka gång kjol eller klänning, men inte så ofta.

Kram/ Åsa

Anna sa...

Min klädsmak är extremt bred. Jag är ju en sucker för klänningar. Känner att jag ibland har förmågan att förvåna folk med mina kläder. Ibland så kan dock kroppen frysa till is när jag tittar mig i spegeln, detta sker mest om jag har kläder som är för söta eller sexiga. Då tar jag tre djupa andetag och skakar av mig obehaget, och går vidare ;)

Åse - Interiörguiden sa...

Jag har också spanat in de där klänningarna och hade tänkt att gå och prova dem nu i helgen då jag är ledig, får se om jag blir ytterligare en Andrews kopia : )

Trevlig helg!

LissenTo sa...

Är lite jeanstjej och lite sportig. Men älskar kjolar, med olika toppar.

Jodu,blev full i skratt. Känner igen provrumskänslan :-)

Ha en skön helg. // Kram Lissen