torsdag 17 februari 2011

Långt eller kort hår...

Det är frågan det.


Idag har jag fått använda all min kraft åt att inte falla för frestelsen att klippa av mig håret (igen), det brukar infalla när jag har fått ut en viss längd på håret. 

Då är jag så uttråkad på min frisyr, för att det inte syns någon skillnad efter att jag har varit och klippt mig, så lusten att kapa det börjar krypa på.Det är tur att jag och min frisör har ett slags avtal när det blir såhär, hon får helt enkelt inte klippa av mig håret förrän hon verkligen märker att det inte finns någon återvändo, det brukar hända efter ungefär tre till fyra besök hos henne. Har jag inte släppt tanken på kort hår då, så brukar jag få som jag vill, efter lite tjat.


Det är ju så snyggt med kort hår tycker jag och grejen är väl det att jag passar väl i det, eftersom jag med jämna mellanrum kapar håret. 

Men jag drömmer ju även om att någon gång få långt svallande hår...


Vilket mitt hår aldrig hinner bli, då.. ja ni vet.. jag klipper av det innan.

Trivs ni med ert hår?


(Bilder lånade från nätet)2 Kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Jag KAN inte ha kort hår, för jag ser inte klok ut i det. Men jag är så avis på er som kan. Det är roligare med en riktig frisyr.

Anonym sa...

Akkurat dette har jeg også fundert på.. Min frisør sa at hun bruker å si fra til alle som hun mener bør klippe seg kort, men at jeg kunne ha det langt litt til.... Men hvor lenge? Tenk om hun plutselig sier: Nei, nå må du klippe deg?
Fine frisyrer du viser her iallefall...