torsdag 13 januari 2011

Utmaning - Ge fem stycken bloggtips


Hos Sandra på Inspirera Mera så hittade jag en utmaning som jag vill skicka vidare här inne hos mig.

Tipsa om och länka till fem stycken bloggar som du läser regelbundet, kommentera hos mig med en länkning till ditt inlägg, så att man får chansen att upptäcka flera av alla underbara bloggare som finns.

Jag upptäcker nya guldkorn nästan dagligen och det är otroligt inspirerande, jag följer en del av dem via bloglovin eller härinne hos mig. Inspirera Mera tillhör en av dem som jag följer regelbundet.

Här kommer fem stycken andra bloggar som jag vill tipsa omSara vill Fara, är en av de första bloggarna som jag började läsa och inspireras av, när det gäller inredning och fotografering bland annat.
Att vara någons fru, är en blogg som är helt fantastisk både bild och textmässigt, jag gillar den skarpt. Emma känns som en väninna som jag trivs bra att hänga tillsammans med.Tusen idéer och en fröken
Tusen idéer och en fröken, Fröken Fräken skriver på ett humoristiskt sätt om hennes vardag som ivrig pysslare, någon gång kanske hon även smittar av sig på en sån som mig, som har tummen mitt i handen och noll tålamod när det gäller pysslande. Tills dess så lutar jag mig tillbaka och fortsätter att njuta av hennes verk.Inas House
Inas House, Ina är en dam som jag känner igen sen vi gick på gymnasiet, jag vet inte om hon har kommit på vem jag är än, (i såfall kan du ju maila mig Ina och tala om det, för här i bloggen vill jag fortfarande vara anonym). Jag är glad att jag hittade hennes blogg här i cybervärlden, så att jag kan uppdatera mig om hennes liv idag.It\

It's a house, är en relativt nyupptäckt blogg för mig, men där kan man snacka om inspirationskälla när det gäller renovering och rust av hus, helt galet vad dem har åstadkommit. Önskar att vi hade hälften av den energin och drivkraften här hemma hos oss, imponerande är ordet!!


Nu väntar jag med spänning på vilka tips du har.


6 Kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Du har lyckats lista flera av de bloggar jag också läser med stor glädje, men också en ny..(någons fru)..:)
Tipsar själv också om it´s a house! Fantastiskt som du säger!

Kram Susanne

gella sa...

Kul att hitta lite nya bloggar och att du hittade nåt nytt hos mig! :) Själv följer jag It's a house och Sara vill fara, men överiga var nya för mig. :)

Dessi sa...

It's a house gillar jag också! Tänkte också tipsa i min blogg, men det får bli i morgon! :)

deleines sa...

Klart jag antog utmaningen. Nu har jag tipsat!!!

Pyssel knåp & barnskrik sa...

Absolut It´s a house följer jag oxå :-)

Sandra | Inspirera Mera sa...

Vad roligt att du ville vara med i utmaningen!