tisdag 11 januari 2011

Tisdagstema 2 - Djur i Inredningen

Det är med glädje jag läser i Allt i Hemmets Trendspecial, att röda katter är bubblare på fjortonde plats under inredningsåret 2011. Jag känner att jag äntligen får vara lite trendig inredningsmässigt, eftersom vi har en liten rödgul katt här hemma, som passar på vår säng, i soffan i fåtöljen och ja, överallt i hemmet.

Andra platsen på samma lista kan du läsa om nedan


2 VETENSKAPSVURM  – vi indelar och sorterar

Det dyker upp snygga tavlor och föremål med motiv som påminner om gamla tiders naturvetenskapliga planscher. Vi klassificerar djur, växter – och skärskådar mänsklig anatomi. Leta efter vetenskapliga motiv – och varför inte ett styckningsschema i köket?

På elfte plats så hittar vi Rävskinnet, men där måste jag nog lägga in ett veto, för jag föredrar fårskinn i inredningen, alla dagar i resten av mitt liv, det är min egna lilla trend och säkert många andras, ska jag kanske tillägga. 
Bild: Elvira Spekulerar

Jag tyckte mer eller mindre om alla trenderna på topp tio listan, den täckte in mycket som jag gillar, vad tycker du?
För att hitta mer inspiration av temat Djur i inredningen, titta in på Fabriken.
6 Kommentarer:

LissenTo sa...

Intressent och roligt att läsa hur trenderna ska bli. Något kanske man blir lite påverkad, eller ser det man har i ett nytt ljus.

Ha en skön tisdag. Kram Lissen

Att vara någons fru sa...

Jag är toksvag för udda djursaker (särskilt fåglar och harar av någon konstig anledning) och jag skulle inte kunna vara utan mina fårskinn eller renfällar, inte den här tiden på året iallafall.

Åppå Källbackan sa...

Ett fårskinn skulle jag också kunna tänka mig att ha i soffan, och jag vet inte riktigt varför jag inte köpt ett åt mig heller... hur som helst misstänker jag att katten snabbt skulle överta något så gulligt som en fäll ;)

Ha en bra dag!
Sandra

Carina sa...

Så fint med dessa gamla skolaffischer! Jag gillar dem jättemycket...
Ha en underbar tisdag.
Kramen.

isa sa...

Jag tycker inte allt för ofta att dessa trender stämer och jag vet att jag kan vara lite knäpp..
Jag skulle lägga in helt andra syner på komande trender, men det är ju jag det ;)
Eller snarare vad jag tror kommer att bli popis ;)

Fårskinet är en toppen sak. Bra tema du har skapat :) Kram

Fröken Fräken sa...

Hm, jag är inte så pigg på att se levande djur som trendiga inredningsdetaljer... det är en annan sak att ha tex keramikdjur, eller bilder på djur, som fina gamla skolplanscher. Det är jag helt för!!!